Skip to content

Akumulatorji

Akumulatorji

Osebni avtomobili

Pri nas lahko kupite akumulatorje različnih blagovnih znamk. Za podrobnejše podatke izberite proizvajalca ali nas povprašajte za nasvet. Brezplačna montaža in pregled akumulatorja!
Imamo tudi akumulatorje za vozila s funkcijo start-stop. Na voljo so:

EFB izboljšane nalite baterije (EFB = enhanced flooded) so namenjene za uporabo v vozilih z mikro-hibridno Start-Stop funkcijo. Ko je motor ugasnjen, zagotavljajo v vozilih električnim napravam zanesljivo oskrbo z električno energijo in zagotovijo,da se motor ponovno zažene v delčku sekunde.

AGM baterija je namenjana za uporabo v vozilih z višjo stopnjo Start-Stop funcije, ki vključuje vračanje energije iz zaviranja. VRLA AGM baterija je izboljšana svinčevo kislinska z maksimalno zmogljivostjo. Vsaka celica je zaprta z oddušnim ventilom, ki se odpre pri določenem pritisku. Elektrolit je vpit v steklenih vlaknih med ploščami. Ploščni paket je v celici vzdrževan pod določenim pritiskom, kar omogoča rekombinacijo vode.

Motorna kolesa

Pri nas lahko kupite akumulatorje različnih blagovnih znamk. Za podrobnejše podatke izberite proizvajalca ali nas povprašajte za nasvet Brezplačna montaža in pregled akumulatorja!
Uporaba tudi za različne delovne stroje.
Imamo tudi baterije za štirikolesnike, jet-ski-je, vsa terenska in delovna vozila, skuterje, motorne sani, kosilnice s sedežem, ipd.

Tovorna vozila

Pri nas lahko kupite akumulatorje različnih blagovnih znamk. Za podrobnejše podatke izberite proizvajalca ali nas povprašajte za nasvet Brezplačna montaža in pregled akumulatorja! Uporaba tudi za različne delovne stroje.

Novost- baterije z zaprto konstrukcijo pokrova– sodobne in zanesljive baterije različnih proizvajalcev.

Prednosti:

+ Daljša življenjska doba
+ Visoki startni tokovi
+ Minimalna poraba destilirane vode – vzdrževanje baterije ni potrebno
+ Zanesljiv start v ekstremnih klimatskih pogojih

Za najzahtevnejše uporabnike imamo baterije, narejene po tehnologiji EFB. Tehnologija EFB in edinstveno kroženje kisline zagotavljata daljši življenjski cikel. Baterija je odporna na vibracije, ima daljši življenjski cikel.

Prosti čas

Pri nas lahko kupite akumulatorje različnih blagovnih znamk.
Za podrobnejše
podatke izberite proizvajalca ali nas povprašajte za nasvet. Brezplačna montaža in pregled akumulatorja! Uporaba tudi za različne delovne stroje.

Imamo širok izbor baterij za električne čolne, jahte in motorne čolne, avtomobilčke za golf in za vse vrste karavanov in bivalnikov. Akumulatorji vam zagotavljajo zanesljivo energijo tako za notranjo osvetljavo in hladilnike, kot tudi za majhen luksuz, kot je satelitski TV.

Starodobniki

Vgradimo primerno baterijo ali po naročilu izdelamo
oz. obnovimo akumulator za vašega old-timerja.

Invalidski vozički

Pri nas lahko kupite akumulatorje različnih blagovnih znamk.
Za podrobnejše
podatke izberite proizvajalca ali nas povprašajte za nasvet.
Brezplačna montaža in pregled akumulatorja! Uporaba tudi za različne delovne stroje.

Ponujamo baterije, ki omogočajo enostavno uporabo in vzdrževanje, tehnologija »long-life«, ki omogoča daljšo uporabo baterije.

Sončna energija

Na izbiro imamo male trakcijske block baterije različnih proizvajalcev, AGM in gel tehnologije (lažje vzdrževanje). Za podrobnejše podatke izberite proizvajalca ali nas povprašajte za nasvet.

Industrijska uporaba

Pri nas lahko kupite akumulatorje za:
– električne viličarje,
– dvižne ploščadi,
– čistilne stroje, …
Izbirate lahko med različnimi blagovnimi znamkami.
Za podrobnejše
podatke izberite proizvajalca ali nas povprašajte za nasvet

Ostalo

Pri nas lahko kupite akumulatorje različnih blagovnih znamk. Za podrobnejše podatke izberite proizvajalca ali nas povprašajte za nasvet.

Izbirate lahko baterije za alarmne sisteme, električna orodja, otroška električna vozila, cestno signalizacijo, UPS sistemi, električna kolesa in skuterji, boosterji, itd….